O NAMA

Milošević d.o.o. osnovao je 1992. godine Milan Milošević sa 6 zaposlenih, da bi taj broj rastao iz godine u godinu i sada dostigao 100 zaposlenih. Osnovna delatnost kompanije je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom, sanitarijom i punim gvožđem. Izborom renomiranih stranih i domaćih proizvođača u ponudi su materijali i oprema visokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje svih vrsta objekata. Milošević d.o.o. se bavi i uvozom građevinskog materijala.

Uspostavljenjem sistema menadžmenta kvalitetom, sertifikovanim prema zahtevima standarda ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 opredeljeni smo za put stalnih poboljšanja u skladu sa sve višim zahtevima i očekivanjima kupaca.

PRODAJNI SALONI

Prodajni saloni Milošević d.o.o. sa površinom od oko 1100 m2, imaju kompletnu ponudu keramičkih pločica, opreme za kupatila, prateće materijale za izvođenje radova, molersko farbarski materijali termoizolacije, vodovod i kanalizacije, oprema za grejanje, stolarija, kao i veliku paletu gvožđarskih proizvoda, brave, kvake, burgije, razne ručne i elektro alate, tapete, ukrasne lajsne, itd. Za sve naše kupce obezbeđena je isporuka materijala na željenu adresu.

STOVARIŠTE GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

Stovarište građevinskog materijala Milošević d.o.o. sa površinom od oko 30 000 m2, u ponudi ima celokupan program građevinskog materijala OD TEMELJA DO KROVA. Izborom renomiranih stranih i domaćih proizvođača u ponudi su materijali i oprema visokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje svih vrsta objekata.

Za sve naše kupce obezbeđena je isporuka materijala na željenu adresu.

TRANSPORT I LOGISTIKA

Milošević d.o.o. se bavi organizacijom drumskog transporta, na domaćim i medjunarodnim pravcima, kako sopstvenim vozilima, tako i angažovanjem stalnih partnera.

Vaš siguran partner!